Beeldredacteur gezocht

NaamloosHeb jij talent voor fotografie, film en vormgeving?
Kun jij kijken vanuit verschillende perspectieven?
Ben jij oprecht geïnteresseerd in je medemens?
Heb jij oog voor beeldmateriaal dat aanspreekt?

Utrecht in Dialoog is op zoek naar een BEELDREDACTEUR

De functie

hardcoverjacket_747x1076-2-208x300Het gaat om een vrijwillige functie waarin je op jouw manier kunt bijdragen aan de manier waarop we met elkaar samenleven. Je brengt onze dialogen en trainingen zorgvuldig in beeld met je eigen camera. Je levert materiaal voor website, nieuwsbrief, interviews en social media. Je verdiept je in de thema’s en zoekt hierbij passend inspiratiemateriaal dat Utrechters uit verschillende werelden aanspreekt. Je bouwt en onderhoudt een digitale beeldbank.

Je ontwerpt flyers en draagt bij aan onze vormgeving. Je helpt bij het onder de aandacht brengen van dialogen, trainingen en evenementen. Je bent voor vrijwilligers het aanspreekpunt op het gebied van beeldmateriaal. Past dit bij jou? Neem contact op met Utrecht in Dialoog voor een oriënterend gesprek.

Je belangrijkste taken:

  • Fotograferen en filmen op locatie; dialoogbijeenkomsten en trainingen met smaak en respect in beeld brengen.
  • Online beeld- en inspiratiemateriaal zoeken rond onze thema’s. Denk aan foto’s, video’s, beeldende kunst, illustraties, quotes.
  • Beeldmateriaal zoeken bij persberichten, nieuwsbrief, social media, flyers.
  • Flyers en ander beeldmateriaal maken (Canva) en video’s monteren (optioneel, met hulp)
  • Het opstarten en onderhouden van een beeldbank.

Jouw profiel

schermafbeelding-2016-11-02-om-08-58-30Je bent iemand met oog voor mensen en interesse in de ander. Je vindt het interessant om mensen uit verschillende werelden te ontmoeten en te fotograferen. Je bent in het bezit van een foto- en/of filmcamera waar je goed mee overweg kunt. Tijdens dialogen en trainingen gaan mensen met elkaar een persoonlijk gesprek aan. Het is belangrijk dat jij je hierbij respectvol en zorgvuldig te werk gaat. Beheersing van het Nederlands is niet vereist.

Ons aanbod

IMG_0236 (2)– een boeiende en relevante functie bij een organisatie die er toe doet
– een leuk team van vrijwilligers met verschillende talenten
– de workspace van De Alchemist als inspirerende werkplek
– een uitgebreid netwerk van betrokken Utrechters/organisaties
– begeleiding bij de uitvoering van je werkzaamheden
– trainingen en workshops en vergoeding van onkostenSchermafbeelding 2017-04-03 om 16.25.02

We kunnen de functie in overleg aanpassen aan je mogelijkheden en wensen. Een functie als trainee of stageplek behoort ook tot de mogelijkheden. Werktijden zijn in overleg maar in ieder geval is het prettig dat je regelmatig aanwezig kunt zijn bij de evenementen die Utrecht in Dialoog organiseert.

Meer weten?

Kijk op de site voor meer informatie over Utrecht in Dialoog en de Week van de Dialoog. Neem een kijkje op facebook en twitter. Heb je interesse of wil je meer weten? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via info@utrechtindialoog.nl.

Reageren is niet mogelijk