15 januari: Train de trainer

train de trainerVoor als je zelf dialoogtrainingen wilt gaan verzorgen volgens de waarderende methodiek, dialoogbegeleiders gaat trainen in het begeleiden van dialoogtafels.

In de train de trainer leer je hoe je studenten, ouders, kinderen, vrijwilligers en collega’s kunt trainen in het begeleiden van een dialoog.

IMG_2968 (1)De training is interactief. Je leert door doen en ervaren volgens de principes van waarderend veranderen. Er is ruimte om met je eigen training aan de slag te gaan.

Deze training is bedoeld voor dialoogbegeleiders met veel ervaring in het begeleiden van dialogen op basis van de waarderende verandermethodiek (Appreciative Inquiry). Voorwaarde voor deelname is dat je een basistraining en verdiepingstrainingen hebt gevolgd, minstens 10 dialogen hebt begeleid en deelgenomen hebt aan intervisie.

Praktisch

Utrecht in DialoogDe Train de trainer vindt plaats op maandag 15 januari van 10 tot 16 uur in Utrecht bij de Alchemist, Koningin Wilhelminalaan 8, 3527 LD Utrecht, Meeting Room 2, 2e etage.

Prijs: € 150. Voor een lunch wordt € 5 extra in rekening gebracht.
Vrijwilligers van dialoogsteden krijgen reductie, betalen € 50 per training. Studenten en U-pas-bezitters die dialoogtafels begeleiden of organiseren betalen € 10 per training.

De training wordt in samenwerking met Nederland in Dialoog georganiseerd en verzorgd door Karin Opelland en Wilma de Buck.

Je kunt je hier aanmelden.

Meer

Aanmelden training
Routebeschrijving Alchemist
Dialoog begeleiden
Basis/opfristraining dialoog begeleiden
Training Kinderdialoog

Reageren is niet mogelijk