Samen verder

loesjeHet thema van de week van de dialoog 2017 is in Utrecht Samen Verder naar het Afrikaanse gezegde Alleen ga je sneller maar samen kom je verder”. 

Heb je een verhaal, lied, gedicht, video, vlog, kunstwerk of optreden dat kan inspireren tot een mooi gesprek? Wil je zelf of samen met anderen iets maken? Mail naar info@Utrechtindialoog.nl.

Laat je alvast inspireren door raps die eerder zijn gemaakt voor de week van de dialoog.

Het thema van Nederland in Dialoog is in 2017 Samen….. Samen dialogen organiseren en faciliteren in wijken, buurten, straten, op scholen, in bibliotheken en sportclubs. In gesprek gaan over samen leven, werken, spelen, wonen, leren, dromen, lachen, huilen en meer.

Enkele dialogen die tot dusverre in 2017 in Utrecht zijn georganiseerd:  Samen vieren, vier je mee?De kracht van samen herdenken, Samen leven in Utrecht West, Samen leven in Rivieren-Dichterswijk, Gelijkwaardig, tussen arm en rijk, In meer dan 1 cultuur, Multi-culturele wijk Terwijde, De stem van jongeren, jongeren Overvecht in gesprek, Zorgdialoog contacten, Grenzen aan voor elkaar zorgen, Grip op je leven.

Reageren is niet mogelijk