Dialoogweek 2017: Samen verder!

2135Het thema van de week van de dialoog 2017 is in Utrecht Samen verder naar het Afrikaanse gezegde Alleen ga je sneller maar samen kom je verder”. We gaan dit jaar op bijzondere plekken in dialoog om andere werelden te ontdekken zonder ver te hoeven reizen. Wil je meedenken of meedoen? Schrijf je in voor de Workshop Samen verder of stuur een mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Week van de dialoog

De week van de dialoog is een jaarlijks terugkerend evenement waarin we de dialoog vieren door in het hele land op verschillende plekken met elkaar in gesprek te gaan. Door mensen te ontmoeten buiten je eigen kring, naar elkaar te luisteren, verschillende perspectieven te delen ontstaan nieuwe inzichten en komen we verder. De week van de dialoog vindt plaats van 3 tot en met 12 november 2017.

loesjeBijzondere plek?

Is er een plek waar je graag in dialoog zou gaan? Heb je een bijzondere plek in de stad waar je een tafel wilt/kunt organiseren? Mail naar info@utrechtindialoog.nl. Laat je alvast inspireren door het thema Samen Verder en het dialoogoverzicht 2016.

Inspiratie op het thema?

Heb je een verhaal, lied, gedicht, video, vlog, kunstwerk of optreden dat kan inspireren tot een mooi gesprek? Wil je zelf of samen met anderen iets maken? Schrijf je in voor een Workshop Samen verder of stuur een mail naar info@Utrechtindialoog.nl.

Eigen idee?

Heb je een eigen idee voor een dialoog? Schrijf je in voor een Workshop Samen verder of stuur een mail naar info@Utrechtindialoog.nl. Om op ideeën te komen kun je ook de dialogen bekijken van eerder dit jaar: De kracht van samen herdenken, Samen leven in Utrecht West, Samen leven in Rivieren-Dichterswijk, Gelijkwaardig, tussen arm en rijk, In meer dan 1 cultuur, Multi-culturele wijk Terwijde, De stem van jongeren, jongeren Overvecht in gesprek, Zorgdialoog contacten, Grenzen aan voor elkaar zorgen, Grip op je leven.

Meedoen?

Wil je meedoen met de Week van de Dialoog? Dialoogtafels helpen organiseren, actief worden in de communicatie of coördinatie van dialogen in jouw wijk? Heb je creatieve ideeën om deelnemers te werven, de dialoog leuker, bekender of effectiever te maken, opbrengsten te oogsten? Wil je op een andere manier meedoen met de Week van de Dialoog? Schrijf je in voor een workshop Samen Verder of stuur een mail naar info@utrechtindialoog.nl.

Meer informatie

Week van de dialoog
Thema Samen verder
Workshop Samen verder
Zelf een tafel organiseren?
Meedoen?

Reageren is niet mogelijk