11 september: Erbij horen

Op dinsdag 11 september van 10:00 – 12:00 uur is er in Podium Oost een dialoog met als thema Erbij horen. De bijeenkomst vindt plaats in in Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148. Iedereen is hier van harte welkom! Je kunt je hier aanmelden.

erbij horen

De menselijke maat – Marjan Nagtegaal, 2017.

Deze dialoog maakt deel uit van een reeks dialogen die om de twee maanden in Podium Oost worden gehouden. Het overkoepelende thema van dit jaar is Elkaar zien, je gezien en gehoord voelen voor wie je bent. Iedere dialoog in Podium Oost behandelt een ander thema. Hierdoor is het niet noodzakelijk dat je alle 5 dialogen bijwoont.

Erbij horen

Mensen zijn sociale wezens, we willen niet alleen onszelf kunnen zijn, maar ook nog ergens bij horen. Bij welke gemeenschappen of groepen voel je je thuis? En hoe actief ben je in het opzoeken van nieuwe kringen? Wat heb je nodig om je eigen kringen te vinden of uit te breiden? Op 11 september gaan we het gesprek over ‘Erbij horen’ aan, om nieuwe inzichten te krijgen en verbinding te zoeken.

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een samenspraak, mensen gaan met elkaar in gesprek over zaken die hen bezighouden. Kenmerken van zo’n samenspraak zijn dat men met aandacht luistert naar elkaars persoonlijke ervaringen, samen onderzoekt naar wat het betekent en al pratend streeft naar een dieper inzicht. Deze manier van het voeren van een gesprek kan het beste plaats vinden in kleine groepen van 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Meedoen?Utrecht in Dialoog

In 2018 worden de dialogen gehouden op:
Dinsdagen: 13 februari / 10 april / 12 juni / 11 september / 13 november
Tijd: van 10:00 – 12:00 uur
Plaats: Podium Oost / Oudwijkerdwarsstraat 148 / 3581LJ Utrecht
U kunt zich hier aanmelden.

Meer

Thema Elkaar Zien
Podium Oost in Dialoog 2018
13 februari: Lekker in je vel
Podium Oost

Reageren is niet mogelijk