Welkom aan tafel!

Wil je meepraten aan een dialoogtafel? Hou je van een goed gesprek over wezenlijke zaken? Wil je ervaringen, dromen en perspectieven delen? Zoek een dialoogtafel op de kaart of in de agenda en schrijf je in. Je bent van harte welkom.

Aan tafel

Door deedialoogtafel - Utrecht in Dialoogl te nemen aan een dialoog ervaar je wat een goed gesprek kan doen. Onder begeleiding van een getrainde dialoogbegeleider deel je ervaringen, dromen en mogelijkheden met 6 tot 8 anderen. Door met elkaar te praten leren we elkaar kennen. En komen we erachter wat we belangrijk vinden in onze stad, in onze buurt, onze organisatie in ons dagelijks leven. Zo kunnen we beter met elkaar samen leven en werken. Zoek een dialoogtafel in de agenda of op de kaart en schrijf je in. Deelname is gratis. Ervaring is niet nodig.

Verbinding

NaamloosIn Utrecht organiseren we het hele jaar door dialoogtafels. Dit jaar is het centrale thema Verbinding. Iedere 4e donderdagavond van de maand kun je in de Centrale Bibliotheek terecht voor een dialoog over het thema Verbinding. In de week van de dialoog vieren we de dialoog en gaat heel Nederland  in Dialoog. het landelijk  thema is Verbinding, maak het mee(r). De dialogen in Utrecht vind je in de agenda hiernaast en op het kaartje hierboven.

 

Reageren is niet mogelijk