Welkom aan tafel!

Wil je meepraten aan een dialoogtafel? Hou je van een goed gesprek over wezenlijke zaken? Wil je ervaringen, dromen en perspectieven delen? Schrijf je in voor een dialoogbijeenkomst. Je bent van harte welkom.

Aan tafel

Door deedialoogtafel - Utrecht in Dialoogl te nemen aan een dialoog ervaar je wat een goed gesprek kan doen. Onder begeleiding van een getrainde dialoogbegeleider deel je ervaringen, dromen en mogelijkheden met 6 tot 8 anderen. Door met elkaar te praten leren we elkaar kennen. En komen we erachter wat we belangrijk vinden in onze stad, in onze buurt, onze organisatie in ons dagelijks leven. Zo kunnen we beter met elkaar samen leven en werken.

Samen verder

NaamloosIn Utrecht organiseren we het hele jaar door dialoogtafels. Dit jaar is het centrale thema ‘Samen Verder’.  In de landelijke week van de dialoog vieren we in heel Nederland de dialoog en gaan op allerlei plekken mensen met elkaar in gesprek. Zoek een dialoogtafel in de agenda of op de kaart hierboven en schrijf je in. Deelname is gratis en ervaring is niet nodig.

 

Reageren is niet mogelijk