Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Elkaar zien in werk

6 november 18:00 - 21:00

Aanmelden

Tribe Loading Animation Image

Wat gebeurt er als je de ander ziet in werk, en als je zelf gezien wordt in werk, in wat je doet, bijdraagt en wie je bent? Onderzoek wat dit doet en wat er gebeurt als we elkaar echt zien in werk, voorbij verschillen en vooroordelen? Deel je ervaringen, dromen en wat je gaat doen om elkaar in werk te zien.

Op dinsdag 6 november 2018 gaan we bij CNV Connectief, vlakbij Station Overvecht met elkaar in gesprek over ‘Elkaar Zien in Werk’.

Iedereen is welkom. Jong en oud, mensen met en zonder werk en kleur. Neem vooral ook je buren, collega’s en medestudenten mee!
Je kunt je aanmelden via de rode knop.

Programma

17:30 uur:    Inloop met Pizza’s!
18:15 uur     Welkom en opening  …
18:30 uur     Ervaringen van …
19:00 uur     Aan tafel in gesprek
20:30 uur     Opbrengsten delen
21:00 uur     Afsluiting en borrel

Elkaar zien in werk

Wat waardeer jij in collega’s, stagiaires en starters? Hoe kijk je naar je nieuwe collega’s en sollicitanten? Heb je oog voor verschil? Of kijk je door kleur, aard, kleding, leeftijd, opleiding heen, en zie je iemand echt?  En hoe word jij zelf gezien in je werk, op stage, als starter. Wat wordt gewaardeerd en hoe ga je hiermee om? En wat is je ideaal als het gaat om elkaar zien in werk? Wordt iedereen evenveel gezien, of zijn er verschillen? Hoe ziet dat er dan uit? En wat ga je doen om je ideaal te realiseren?

Meer over Elkaar zien >>>

Wat is een dialoog?

Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Ontmoeting vanuit wezenlijke nieuwsgierigheid staat voorop. We verkennen ervaringen, zienswijzen, dromen en mogelijkheden.

Meer over wat een dialoog is >>>

Vragen?

Neem contact op met Malika El Johri: m.eljohri@cnv.nl

Gegevens

Datum:
6 november
Tijd:
18:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

CNV Connectief
Tiberdreef 4
Utrecht, 3561GG Nederland
+ Google Maps